2014 fotolaagrite finiš

Aeg: 17.-19. oktoober.
Juhtumine: Fotokunstnik Ly Lestbergi ja kunstiteadlase-kuraatori Rebeka Põldsami kursus argikoreograafiast fotograafias
Sisu: Inimene on pidevas liikumises. Dünaamikas. Isegi magades vahetame pidavalt poose. Fotograafias suuname pildilavastustes modelli võtma positsioone, mis meie pildistamise kontseptsiooniga kõige paremini haakuvad. Ometi jääb sinna vahele nn argikoreograafia ehk see tavaline-tavatu kohmakas olemise viis, mis iga inimese puhul individuaalne ja kordumatu. Seega esmapilgul lihtsana näiv ülesanne – püüda argist kohmakust ja kõike seda, mis jääb kaunite pooside vahele – polnudki nii lihtne ja otseselt tabatav.
Tulemus: eesmärk täidetud ja rahulolu garanteeritud

ambulARTooriumis toimunud 2014. aasta viimase fotolaagri melu saate silme ette nüüd ja praegu:

Pildid: Urmas Mand

jaga julgelt: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Sotsiaalmeedia

Arhiiv