Fotobrigaad tegutseb jälle ehk uus koolitus 17-19 juuli!

17.-19. juuli 2015 on fotohuvilised oodatud taas ambulARTooriumisse kus toimub kohtumine fotokunstnik Katrina Tangiga.
Kolme päeva jooksul annab ta meistrikursuse portreteerimisest, suhtlemisest modelliga situatsioonis, kui fotograaf-pildistatav pole eelnevalt kohtunud ning asuvad hea pildi nimel tööle üheskoos. Katrina Tang on põhiliselt laste portree- ja moefotograafiale keskendunud fotograaf, kelle tööd on leidnud avaldamist Euroopa ja USA olulisemates ajakirjades. Katrina saavutuste kohta saab lugeda Eesti Rahvusringhäälingu veebist.

Lisaks Katrina juhendatavale workshopile, astub sama fotolaagri raames üles ka fotograaf Karel Kravik, kes on sel sügisel minemas Eestit esindama New Yorki fotofestivalile Photoville. Laupäeva õhtul toimub seega fotokunstniku artist talk, mida veab Fotobrigaadi poolt Annika Haas. Ühtlasi avatakse kunstimajas ambulARToorium Kareli näitus „Lõpetamata lood“.

 

Täpsem info Fotobrigaadi lehel.

jaga julgelt: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Sotsiaalmeedia

Arhiiv