avatud Karel Kraviku näitus

Ambulartooriumis on värskelt avatud fotokunstnik Karel Kraviku näitus Lõpetamata lood.

Karel Kravik on Ida-Virumaalt pärit fotograaf, kel on Eesti viimase aja fotoskeenes ette näidata olulisi saavutusi: tema fotoseeria pealkirjaga “Blood Unquiet” on võitnud Artproofi Noore Fotokunstniku Stipendiumi ning Kalju Suure Stipendiumi. Sügisel sõidab Kravik New Yorki Photoville’i festivalile esindama Eestit.
AmbulARTooriumis näitab kunstnik oma fotoseeriat Peressaarest, heites melanhoolse pilgu ühe unustatud Eesti küla loole. „Neil piltidel pole inimesi. Kuid kujutatu kajastab sellegipoolest sealsete inimeste elu, nende püüdlusi, eesmärke, mille nimel on vaeva nähtud. Ja kuidas ühel hetkel on elu oma korrektuurid teinud – olgu selleks sõda, riigikorra vahetus, raudtee sulgemine, majanduslangus, vanadus või surm – ühel hetkel on kõik alustatu pooleli jäänud. Lilled ei tee enam kellelegi rõõmu, heinamaad ei toida enam loomi. Kui korraks peatuda ja süveneda, lasta see vaikus omale naha vahele, siis on kõik need lood veel kusagil olemas,“ selgitab Kravik oma projekti ideed.
kravik1 kravik2 kravik3
kravik4

jaga julgelt: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Sotsiaalmeedia

Arhiiv