tee meile oma hinnapakkumine

Sõbrad, kas nüüd läheb tegudeks? Kas kunstimaja saab katuse peale ja galerii aura jätkab jagamast innustust? Vastus: jaaaah!
Kutsume üles kõiki katusefirmasid tegema hinnapakkumist katusetöödele.

HINNAPAKKUMINE
Objekt asub Tartumaal Peipsiääre vallas Kasepää alevikus.
Käesolev katus on soojustuseta lainelise tsementkiudplaat kattega – orienteeruv katte pindala on 286 m2. Töövõttu kuulub olemasoleva katusekatte ja laudise eemaldamine. Utiliseerimist pole vaja teostada, kuna jätame praegused eterniitplaadid kohalikele halvemas korras katuste omanikele ning puitmaterjali töötleme ümber küttematerjaliks.
Hinnapakkumises arvestada kuni 10 olemasoleva tala vahetamise või tugevdamise vajadusega, laudise paigaldamise ja rihtimisega. Tööde teostamine planeerida kahte etappi, millest I osa on vana katusekatte eemaldamine, talade tugevdamine ning uue katusekatte paigaldamine sh aluskattekilega (pakkuda tavalist kivikujulist katuseprofiili, minimaalne pleki paksus 0,45 mm, pural kattega, värvus kas punane, roheline või ka eri värvid – jääktoodangut kasutades).
Uue katusekatte paigaldamisel arvestada täiendavalt 6 läbiviiguga (korsten – 3 tk; tavaline katuseluuk – 3 tk), neelu ja harjaplekkidega jms tarvikutega, samuti vihmavee süsteemi paigaldamisega: horisontaalne osa – 56 jm, vertikaalne osa koos sülitiga 16 jm.

Tööde teostamise II etapp on soojustamine soojustusvillaga sh aurutõkkekile paigaldamine ning katmine puitlaastplaadiga.

Hinnapakkumine esitada mõlema etapi kohta eraldi.

Märkus: Eelistatavalt võiks nii esimese kui teise etapi töid teha üks ja sama firma, aga teise etapi töö saab vaid juhul, kui esimese etapi töö on igati kvaliteetselt tehtud. Kui sponsoreerite osaliselt “külma katuse” ehitust, on teise etapi töö kindlalt ka teie firma teostada.

Katuseplekk ei pea olema ühevärviline, võib kasutada ka erivärvilist jääktoodangut. Sponsorluse korral teeme ehitajale igakülgset reklaami – blogis, kampaanialeheküljel (www.ambulartoorium.ee), Facebookis ja maja seinale võime tahvli panna või toredasti otse seinale kirjutada “ambulARTooriumi kunstimaja katuse on ehitanud … firma”. AmbulARTooriumi külastatavus suve jooksul on ligi 1000 inimest, see on hea tähelepanu katuse remontinud firmale.

Oleme valmis läbirääkimisteks ja kokkulepeteks.

Kontaktisik: Annika Haas
Telefon: 56610694
e-mail: info@ambulartoorium.ee

MTÜ AmbulARToorium

Arhiiv