24. aprillil 2010 ambulARTooriumi hooaja avaüritus koos Kormoran Kayakiga

Päike paistab nii mõnusasti ja kõik igatsevad jälle Kasepääle! 🙂 Sellepärast kutsume kõiki sõpru osalema ambulARTooriumi ja Kormoran Kayaki http://www.kormoran.ee/ ühisele hooaja avaüritusele Kasepääl ja Nina külas:

*kogunemine Nina külas kell 10.00, kus koorime kambakesi mõned saunapalgid
*kui Peipsilt jää läinud, saab teha esimesed kevadised süstakaared
*supiköök Nina külas
*kl 17 täiskäik Kasepääle, kus toimub suur pildisessioon ambulARTooriumi uue katuse hüvanguks kohaletulnute vabatahtlikul osavõtul. NB! igal fotosessioonil osaleda soovijal kaasa võtta vana ühevärviline heledam T-särk, kuhu saaks peale trükkida stencil’i
*kl 18 avame ambulARTooriumis Kärt Hammeri maalinäituse (allpool näitusetutvustus)
*kl 18.30 vaatame ambulARTooriumi kinosaalis Tõnis Liivamäe filmi Malawi süstaekspeditsioonist
*õhtul pill ja trall ja saun ambulARTooriumis

Loovinimene Kärt Hammer toob suveks oma maalid ambulARTooriumisse.

Noor ja andekas kunstiplika Kärt Hammer http://krthammer.blogspot.com/ avab 24. aprillil 2010 Peipsi-äärses kunstipesas ambulARToorium oma maalide näituse.

“Kui seinaääred ja kapitagused on tolmukoguvaid maale täis saanud siis on viimane aeg neid natuke tuulutada. Uuemat, vanemat, suurt, väikest ja üldse seinast seina temaatikat kõrvutades moodustub kokku üks parajalt suur ja kirju kompott. Mis ongi hea,” ütleb kunstnik oma uue näituse kohta. Selline eklektika sobitub ambulARTooriumi kiiksuga atmosfääri nagu kala Peipsisse.

Kärt Hammer (1988) on vinte üle keerav tegelane, kes õpib filosoofiat, pildistab stiilse ebastiiliga pilte, maalib ning loob paranormaalset moodi. Silma hakanud isikunäitustega Deco ja SooSoo galeriis.

Arhiiv