Kunstimaja on hädas.

Kallid sõbrad ja ambulARTooriumi fännid!

Kunstimaja on hädas ja vajab abi! Majale liiga lähedale ehitatud asfalttee on mõjunud karmilt meie keldrile ja vundamendile. Vundament teatavasti on aga kõige alus ja selle kehv seis mõjutab tugevalt kogu maja – keldri betoonist lagi on veekahjustuste tõttu kaardunud, vundamenti on tekkinud ohtlikud praod ning allkorruse põrandad vajunud, kohati 10-15 cm. Et kogu maja raskesti mõjutavast olukorrast päästa, tuleb tegutseda kiiresti. Meil on juba abis tore ja suure südamega spetsialist, kes meid nõu ja jõuga aitab. Samuti oleme kokku saanud osa ohtliku olukorra likvideerimiseks vajaminevast summast. Paraku sellest ei piisa, vaja läheks veel sama palju.

Et saaksime teid ka tuleval suvel võõrustada ja turvaliselt kunstimajas uusi ägedaid näitusi pakkuda, siis palumegi võimalikult kiireks tegutsemiseks teie toetust.

Kõik heasoovlikud annetused ja toetused on väga oodatud MTÜ AmbulARToorium kontole:

MTÜ AMBULARTOORIUM 

EE262200221034141837

Oleme iga panuse eest siiralt väga tänulikud. Ka pisike panus aitab meid palju! 

Toetust kasutatakse AINULT sihtotstarbeliselt ning see on hüveks igaühele teist, meie tulevastele külastajatele ja residentidele.

PS Lahked annetajad alates 10/15/20 eurost pääsevad meie järgmisele olulisemale üritusele iseenesestmõistetavalt priilt.

SUUR, SUUR SÜDAMEST AITÄH!


Arhiiv